MATLAGNINGSAKTIVITET I VÅR MATATELJÉ

Stämningen är alltid på topp när Kent från GastroVin kommer och tänder upp brasan, fyller glasen och delar med sig av sin outtömliga kunskapskälla om mat, dryck, vett & etikett! En riktig helkväll med nya lärdomar, god mat och framförallt en rolig aktivitet där ni kommer varandra närmre och delar minnesvärd upplevelse!

En cookalong passar sig i alla konstallationer - företag, kompisgäng, släktmöten eller bokklubbar. Ni kan kombinera den med konferens- eller weekendvistelse på Häringe eller med en vin-, sprit- eller ölprovning. Helt enkelt en förträfflig sak att ta sig för med några man redan känner, eller några man vill lära känna bättre. Mat förenar och Kent ser till att det blir en skön “hemma hos”-känsla.

PRIS

På förfrågan.

 

BOKA

bokningen@haringeslott.se eller 08-504 204 40
Genomgång, indelning och matlagning tar 
1,5-2 timmar innan ni sätter er till bords.

TEMAN

Tema efter årstid
Vi njuter av det bästa årstiden har att erbjuda.

Fisk och skaldjur
Låt oss ta fram havets bästa smaker.

Det medvetna köket
Vi använder oss av de minde kända råvarorna och helt okända köttdetaljerna, havets bifångst och allt det som blir över, det gör vi smakrik gastronomi av.

Japans kök
Ett av världens ”enklaste” kök, vi talar om de olika provinsernas kök och varför maten har så ”få” råvaror men allt smakar så mycket. Grönsaker, fisk & skaldjur är det vi fyller råvarukorgen med i detta tema. Låt oss lära oss mer om Agemono, Katsudon och yakimono.