FYRVERKERIFRI NYÅRSAFTON
Tillbringa årets sista dag med stil och magi på Häringe Slott.
Dagen börjar med ett elegant Afternoon Tea i slottets salonger. Därefter väntar en sprakande nyårssupé, följt av musikunderhållning innan vi gemensamt skålar in det nya året i Champagne. Sen fortsätter firandet med vickning och festligheter.
Vakna upp på nyårsdagen, sov ut ordentligt, och njut av vår förlängda frukost i slottets vackra omgivningar. Ta med vänner och familj för att avsluta året med stil och skapa minnen som varar länge.
NYÅRSAFTON 2025• Afternoon Tea |
![]() |
PRIS
från 5.475:- / person
SE PRIS OCH BOKA
Kostnadsfri avbokning för nyårsfirandet kan ske senast 14 dagar innan ankomst.
HUNDVÄNLIGT NYÅR
Vi vill även påminna om att alla hundar som vistas på slottet och dess omgivningar förväntas hållas kopplade, samt uppträda lydigt och skötsamt i slottets salonger. Tänk på att ni i restaurangen kommer att sitta i samma matsal som andra sällskap, därför behöver hunden kunna vistas i samma rum som andra hundar under lugna former. På Häringe-halvön råder fyrverkeriförbud.

LIVEJAZZ MED LOVISA JENNERVALL
Lovisa Jennervall är en svensk jazzsångerska, kompositör och arrangör baserad i Stockholm. Med en varm och personlig röst rör hon sig mellan tradition och nyskapande i både eget namn och grupper som Ellas Kapell och Blossom Dearest. Hennes debutalbum Between You and Me hyllades av kritiker och utsågs till Årets vokaljazz av Lira Musikmagasin. Tillsammans med pianisten Jonatan Erlingsson och kontrabasisten August Eriksson kommer hon till Häringe Slott för att fira in det nya året med en blandning av både välkända och mindre bekanta jazzpärlor.
NYÅRSSUPÉ
Pilgrimsmusseltartar i krustad, regnbågsrom, citronmajonnäs och örter
---
Citronsmetana med Kalix löjrom, krispig potatis, picklad schalottenlök, Häringe knäckebröd, dill, gräslök och ätbara blommor
---
Karljohansvampsoppa, Västerbottenkräm, färsk tryffel och körvel
---
Hjortfilé med svartvinbärs- och björnbärssås, karljohansvampspulver, selleri- och jordärtskockspuré med brynt smör, gyllenstekt brysselkål och torkad svartkål
---
Champagneparfait med chokladnemesis och passionsfruktscurd
En lyxig nyårsdessert med rik chokladnemesis på spröd chokladsablé, toppad med luftig crème fraîche-parfait och frisk passionsfruktcurd, dekorerad med små champagnegeléer och ätbart guld.
VEGETARISK NYÅRSSUPÉ
Ostronskivlingstatar i krustad, tångrom, citronmajonnäs och örter
---
Karljohansvampsoppa, Västerbottenkräm, färsk tryffel och körvel
---
Citronsmetana med tångrom, krispig potatis, picklad schalottenlök, Häringe knäckebröd, dill, gräslök och ätbara blommor
---
Wrångebäckkroketter serverade i tartlett med svampmousse, grön sparris, romanesco, kronärtskocka, brynt smör-velouté och färsk tryffel
---
Champagneparfait med chokladnemesis och passionsfruktscurd
En lyxig nyårsdessert med rik chokladnemesis på spröd chokladsablé, toppad med luftig crème fraîche-parfait och frisk passionsfruktcurd, dekorerad med små champagnegeléer och ätbart guld.
Vi reserverar oss för mindre ändringar i menyn.
